top of page

MCSJ

Public·99 coworkers

Dinamo Zagreb Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 14/12/2023

(SHIKO ONLINE) Ballkani Dinamo Zagreb drejtpërdrejt falas 5 tetor 2023 18 orë më parë — Klubi kosovar Ballkani do të presë klubin kroat Dinamo Zagreb në ...

Ballkani për Conference league! Përballet sonte me Astanën në KazakistanEkipi i Ilir Dajës kërkon revanshin në Kazakhistan pas humbjes në Prishtinë Skuadra Ballkani nga Suhareka e Kosovë ka udhëtuar prej dytë ditësh drejt Kazakistanit për të vazhduar rrugëtimin e tyre të fazës së grupeve të Konference League, pasi do t’i duhet të përballet me vendasit e Astanës. Në ndeshjen e fundit ishin kazakët që fituan në ndeshjen e zhvilluar në Prishtinë, pikërisht në stadiumin “”Fadil Vokrri” dhe të besuarit e trajnerit Ilir Daja do të kërkojnë t’i kthejnë “reston”, pikërisht në shtëpinë e tyre. Nga kjo sfidë do të varet shumë edhe fati i kualifikimit për Kampionët e Kosovës që aktualisht renditen të fundit në Grupin C me tre pikë. KF Ballkani Viktoria Plzeň transmetim i drejtpërdrejtë 30 në 30 nën 2023 — Ballkani Lincoln Red Imps transmetim i drejtpërdrejtë 2022 10 gusht 2023 Shorti: Atletic Club D'Escaldes-Partizani/ Tre Penne-Valmiera Nuk bëhet fjalë për ndonjë rezultat tjetër. Besoj në lojtarët tanë dhe në trajnerin Jokiroviç, që sigurisht në mënyrë optimale do ta përgatit ekipin, do ta mposht Ballkanin dhe do të kalojnë në fazën tjetër të Ligës së Konferencës. Dinamo ka ekip më të mirë dhe do të festojë në ‘Maksimirin’ e stërmbushur. Dinamo duhet të luaj fuqishëm nga fillimi. Ballkani Viktoria Plzeň 2022 30 nëntor 2023 Transmetim i dre 30 nën 2023 — Ballkani Ludogorets drejtpërdrejt falas 11 Dinamo Zagreb e ajo nga Kazakistani, Astana. Viktoria Plzen vs FC Ballkani Prediction and Betting ... Viktoria Plzen – Ballkani: Këto dy kanale televizive e transmetojnë drejtpërdrejt takiminBallkani e nis sot aventurën në fazën e grupeve në Ligën e Konferencës për herë të dytë në dy vitet e fundit. Kampioni i Kosovës do të ketë punë në udhëtim me Viktoria Plzen në Çeki, në kuadër të Grupit C, shkruan lajmi. net. Ballafaqimi mes Viktoria Plzen dhe Ballkanit do të transmetohet direkt në Klan Kosova dhe ArtSport 1. Ballkani merr fitore historike ndaj Dinamo Zagreb - TV SYRI 5 tet 2023 — Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt. SYRI VISION HD 24/7 - Drejtpërdrejt. Shpërndaje videon ... (SHIKO ONLINE) Ballkani Dinamo Zagreb drejtpërdrejt falas 5 (SHIKO ONLINE) Ballkani Dinamo Zagreb drejtpërdrejt falas 5 tetor 2023 18 orë më parë — Klubi kosovar Ballkani do të presë klubin kroat Dinamo Zagreb në ... Comunidad Data Quality - DAMA Chile [TRANSMETIM!!]!]] Viktoria Plzeň Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 21 shtator 2023 27 korr 2023 — <<<] Ballkani Larne transmetim i ... “Ballkani nuk duhet nënvlerësuar”, ish-futbollisti i Dinamo Zagreb: Iu duhet gol i shpejtëBallkani luan shanset e fundit për kualifikim në Conference League teksa i duhet të mposhtë me patjetër Dinamo Zagreb në transfertë. Një mision i vështirë për të besuarit e trajnerit Ilir Daja, që megjithatë janë të detyruar të besojnë tek forcat e tyre. Edhe pse për ish-futbollistin e Dinamo Zagreb, Kujtim Shala, Dinamo Zagreb është superiore dhe do ta fitojë këtë ndeshje përballë suharekasit. “Nuk duhet të nënvlerësohet askush, pra as Ballkani, por unë jam 100 për qind i sigurt që Dinamo do të fitojë në ndeshjen e kthimit. Ballkani - Dinamo Zagreb, në këto televizione shqiptare do të transmetohet ndeshja - GazetaBlicFC Ballkani e zhvillon sot ndeshjen e dytë brenda grupit në Conference League. Kampioni i Kosovës do të përballet me Dinamo Zagreb, me ndeshjen që luhet nga ora 18:45, shkruan GazetaBlic Sport. Skuadra kroate triumfoi bindshëm me rezultat 5 me 1 ndaj Astanas në ndeshjen e parë, kurse Ballkani u mposht minimalisht nga Viktoria Plzen. Bazuar tek kuotat e basteve, Dinamo ka epitetin e favoritit në këtë takim, por që Ballkani kërkon që të dëshmohet në fushë dhe të fitojë 3 pikë me shumë vlerë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’. Astana KF Ballkani drejtpërdrejt falas 9 nëntor 2023 25 tet (TV! ) Tirana Dinamo Batumi transmetim i drejtpërdrejtë 13 ko“Orka Holding” është (SHIKO ONLINE) Ballkani Dinamo Zagreb drejtpërdrejt falas 5 4 tet 2023 ... KF Dukagjini vs FC Ballkani drejtëpërdrejt pikët,parashikim() - AiScore 0. L · 2019/08/18. Kosovo Superliga. KF Dukagjini. FC Ballkani. 0. 0. D. info KF Dukagjini vs FC Ballkani rezultati i drejtpërdrejtë (dhe transmetimi i ... E duan Juvja dhe Napoli - Bota SotFutboll Më: 13 dhjetor 2023 Në ora: 14:46 Bologna Bologna është surpriza më e bukur e këtij sezoni në Serie A. 7 herë kampionët e Italisë, po zhvillojnë një kampionat fantastik nën drejtimin e Thiago Mottës. Teksa ndajnë vendin e katërt në Serie A bashkë me Romën pas javës së 15-të. Me dy skuadrat që do të ndeshen mes tyre në “Dall’Ara” të dielën (18:00), sfidë që do të transmetohet live në SuperSport/DigitAlb. Lewis Ferguson është një nga futbollistët më të dalluar te Bologna. 24-vjeçari skocez, i cili luan në rolin e mesfushorit të avancuar, deri tani numëron 3 gola dhe po kaq asiste në Serie A. Performancat pozitive kanë tërhequr vëmendjen e shumë klubeve, sidomos të Juventusit dhe Napolit. Allegri e pëlqen shumë Ferguson, por ky i fundit i premton besnikëri Bolognas, teksa shprehet se në të ardhmen dëshiron të luajë në Premier League. Ballkani udhëton drejt Kroacisë për përballjen e nesërme ndaj Dinamo ZagrebitBallkani do të zhvilloj ndeshjen e fundit në fazën e grupeve të Ligës së Konferencës. Kampioni në fuqi i Kosovës do të përballet me gjigantin kroat Dinamo Zagreb në stadiumin legjendar ‘Maksimir’. Suharekasit kanë udhëtuar drejt Zagrebit ditën e sotme, ku do të zhvillojnë seancën e fundit stërvitore para përballjes me Dinamo Zagrebit. Në këto kanale televizive do të transmetohet ndeshja Ballkani – Dinamo ZagrebBallkani vazhdon sonte me ndeshjen e dytë të fazës së grupeve në Ligën e Konferencës. Kampioni i Kosovës do të ndeshet me Dinamo Zagrebin në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, me fillim nga ora 18:45, shkruan lajmi. net. Të gjitha biletat për këtë ndeshje janë shitur, e që interesimi për këtë duel ishte i madh. Ndeshja do të transmetohet direkt në Klan Kosova dhe Art Sport 1. Të bëj presing në 15 minutat e parë, ashtu si di ajo, dhe sa më shpejtë të shënoi gol dhe kështu ta vë Ballkanin në vështirësi. Nuk duhet të pritet me durim, por menjëherë të sulmohet, të shënohet gol dhe të merret kontrolli në lojë. Ky është mendimi im. Jokiroviqi është trajner dhe ai vendos, por do të thoja që mendojmë në mënyrë të ngjajshme dhe që vërtetë do të kërkojë gol të shpejtë”- u shpreh Shala për gazetën kroate “Sportske Novosti”, raporton Supersport. Ballkani për Conference league! Përballet sonte me Astanën 9 nën 2023 — Sfida mes Astanës dhe Ballkanit është programuar të nisë në orën 16:30 dhe do të transmetohet drejtpërdrejtë në Digitalb në kanalin SuperSport 2 ...

About

Digging and figuring out the community challenges and eradic...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page