top of page

MCSJ

Public·77 coworkers

Porto Šahtar uživo 13 prosinca 2023


Shakhtar Donetsk vs FC Porto: All the latest UEFA Champions League Group stage match information including stats, form, history, and more.


Galeno 13 2 Ritchie De Laet Joao Mario 24 Jurgen Ekkelenkamp Pepe (K) 3 18 Vincent Janssen Pepê 11 Muja A. Royal Antwerp FC - FC Porto Rezultati uživo, međusobni Royal Antwerp FC FC Porto rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 25. u 19:00 UTC u na Bosuilstadion stadionu, Antwerp,... other. minutes_played stats. shots stats. passing. passes stats. passes_accuracy stats. defense stats. fouls Postrojavanje Jelle Bataille - T. Alderweireld - S. Coulibaly - Ritchie De Laet ← (60. ) - Owen Wijndal → (60. ) D João Mário - Pepe - David Carmo - Wendell ← (44. ) - Jorge Sánchez → (65. ) A. Vermeeren - J. Ekkelenkamp - Alhassan Yusuf - Arbnor Muja ← (77. ) - M. Ange Balikwisha ← (77. ) M W. Galeno - André Franco ← (65. ) - S. UŽIVO LIVE Liga prvaka gdje gledati, live stream 4. — TV PRIJENOS UŽIVO. Evo gdje gledati sve utakmice LP-a: Jedan susret Porto (Por) - Barcelona (Špa), Arena Sport 7; RB Leipzig (Njem)... Podsjećanja radi, naša selekcija će u januaru 2024. [[HD UŽIVO===]==] Antwerp Porto uživo prijenos 25 listopada 25. — Gledaj Antwerp - Porto danas. Gdje mogu gledati? (2023)4 Liga prvaka 2023/2024 - Round 03 Bosuilstadion, Deurne 2 Sto cete pronaci na ovoj... Antwerp - Porto 2023 Gdje pogledati isječke i rezultat? 4 Liga prvaka 2023/2024 - Round 03 Bosuilstadion, Deurne Zuschauer: 13651 (81%) 2 Ažuriranja priče o podudaranju, Videozapisi o ciljevima i zbirni isječci Sto cete pronaci na ovoj stranici? Pogledaj isječke i rezultat utakmice Antwerp - Porto sa svim golovima, uključujući i sažetak utakmice. Iznenadit ćete se... Porto Šahtar prijenos 13 prosinca 2023 - Curso 3 turma prije 10 sati — Porto Šahtar prijenos 13 prosinca 2023 Porto vs Šahtar Donjeck Live prijenos i Oba Tima Daju Gol · Gdje se moze gledati? Porto Šahtar uživo prijenos 13.12.2023 Na liniji Football Li prije 6 sati — Football Livescore & Live Video. 9Sat. 10Sun. 11Mon. 12Tue. 13Wed. 14Thu. 15Fri FC Porto - Shakhtar Donetsk 12:00 PM · Royal Antwerp FC ... ) - Evanilson → (44. ) - F. Conceição → (83. ) Klupa Senne Lammens - Ortwin De Wolf G Kobe Corbanie - Z. Van Den Bosch - Björn Engels - Owen Wijndal → (60. ) Fábio Cardoso - Jorge Sánchez → (65. ) Romário Baró - Marko Grujić → (82. ) Fran Navarro - Gonçalo Borges - Danny Namaso - Toni Martínez - Evanilson → (44. poluvrijeme2. poluvrijeme 60' Ritchie De Laet Owen Wijndal Andre Franco Jorge Sanchez 66' 77' Michel Ange Balikwisha Anthony Valencia Vincent Janssen George Ilenikhena Muja A. Chidera Ejuke Stephen Eustaquio Marko Grujic 82' 90' Anthony Valencia Gyrano Kerk Statistika Postave 23 Toby Alderweireld (K) David Carmo 4 10 Michel Ange Balikwisha Diogo Costa (G) 99 34 Jelle Bataille Stephen Eustaquio 6 1 Jean Butez (G) Andre Franco 20 44 Coulibaly S. Porto - rezultati, raspored, Porto - Casa Pia uživo - Livesport.com Pratite Porto rezultate uživo, konačne rezultate, raspored i detalje utakmice! Sljedeće utakmice: 09.12. Porto - Casa Pia, 13.12. Porto - Shakhtar, 18.12. januar) od 18, 00 na programu je duel sa Nizozemskom, a 15. janaura od 18, 00 sati meč sa Gruzijom. Svi dueli naše grupe igraju se u SAP Areni u Mannheimu. Liga Prvaka 2023/2024 rezultati uživo, raspored, tablice Nogomet Europa; Antwerp. Porto; Celtic. Atletico Madrid; Newcastle. Borussia Dortmund; PSG. AC Milan; RB Leipzig. Crvena zvezda. BiH danas igra protiv Češke, direktan TV prijenos na FACE TVRukometaši BiH će danas od 13, 00 sati u Brnu igrati prijateljski meč protiv Češke Republike. Susret će direktno prenositi FACE TV, a pola sata ranije bit će uvodna emisija. Utakmicu će prenositi Marjan Mijajlović. Češka i BiH su u subotu trebale igrati prvu prijateljsku utakmicu, ali naš tim nije mogao otputovati sa sarajevskog aerodroma zbog jakog vjetra. Antwerp - Porto, fudbal uživo Pogledajte prenos uživo Champions League i ne propustite prenos Antwerp - Porto, koji možete gledati besplatno na ovom linku. Kladite se na FC Porto - Shakhtar Donetsk - Nogomet - Europa Najbolji tečajevi za FC Porto - Shakhtar Donetsk i brze isplate u Hrvatskoj Uživo · Casino · Promocije · Loto. Pomoć. Poslovnice · Često postavljena pitanja. Listopad u 21:00). PostaveLigaOmjer 1. FC Porto raspored 2023-2024 FC Porto Prijenos · FC Porto Rezultati · FC Porto Postave. Utakmice danas. Royal Antwerp vs FC Porto predviđanje · Royal Antwerp vs FC Porto Rezultat uživo... godine igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Zmajevi se nalaze u grupi sa Švedskom, Nizozemskom te Gruzijom. Bosna i Hercegovina će svoj prvi meč na prvenstvu igrati 11. januara od 20, 30 sati protiv Švedske. Dva dana kasnije (13. Nogomet: Liga Prvaka 2023/2024 uživo - rezultati, raspored, tablice - Livesport. comLiga Prvaka uživo na Livesport. com. Ovo je stranica o Liga Prvaka 2023/2024, (Nogomet/Europa). Ako tražite rezultate za neko drugo natjecanje s imenom Liga Prvaka, molimo vas da odaberete sport u glavnom meniju ili kategoriju (državu) na lijevoj strani. Pratite Liga Prvaka 2023/2024 rezultate uživo, konačne rezultate, raspored i tablicu! Rezultati uživo na Livesport. com: Ovdje možete pronaći strijelce, žute/crvene kartone, početne sastave i rezerve u detaljima utakmica. Pored toga, Livesport. com nudi statistiku (posjed lopte, šutevi u okvir/izvan okvira gola, slobodni udarci, korneri, ofsajdi i faulovi), komentar uživo i video sažetke za najpopularnije nogometne lige. Najvazniji dijelovi utakmice 1 - 1 46' Evanilson (Mehdi Taremi) 1 - 2 54' Stephen Eustáquio (João Mário) 1 - 3 69' (Pepê) 1 - 4 84' Ritchie De Laet Owen Wijndal 60' 65' Jorge Sánchez André Franco Michel Ange Balikwisha Anthony Valencia 77' Arbnor Muja Chidera Ejuke Vincent Janssen George Ilenikhena 82' Marko Grujić 83' Francisco Conceição Pepê Nicolás González Alan Varela Gyrano Kerk 90' 55% Vrijeme posjeda 45% 08 Pokusaji cilja 11 Ukupno snimaka 51 Opasni napadi 40 105 Ukupno napada 85 458 Ukupno prolaza 387 81% Tocne prolaze 77% 06 Kutovi 04 12 Prekrsaji 02 Ofsajd 01 stats. Porto Antwerp uživo prijenos gledati 7 studenog 2023 Uživo p24. lis 2023. — [HD UŽIVO*]] Antwerp Porto uživo gledati 25/10/2023 4. — [sport@]++]] Antwerp Šahtar uživo gledati 4 listopada 2023 19. ruj 2023. Antwerp - FC Porto: Liga prvakaNogomet Liga prvakaBosuilstadion Liga prvaka Posljednji video sažeci Highlights: FC Porto - Estoril (0-1) | Liga Portugal 3 Stu | VSPORTS - Liga NOS Highlights: Vizela - FC Porto (0-2) | Liga Portugal 29 Lis | VSPORTS - Liga NOS Highlights: Antwerp - FC Porto (1-4) | Champions League 26 Lis | Royal Antwerp FC Highlights: Antwerp - Eupen (4-1) | Jupiler League 9 Lis | KAS Eupen Highlights: FC Porto - Portimonense (1-0) | Liga Portugal 8 Lis | VSPORTS - Liga NOS Pokaži još ostale (+2) Podijeli sa prijateljima Izravni prijenos utakmice Antwerp i FC Porto pratite uživo na Arena Sport 6 (Srijeda, 25. Tablice: Livesport. com nudi Liga Prvaka 2023/2024 tablice kod kuće/u gostima/ukupno, tablicu forme (zadnjih 5 utakmica), tablicu s više/manje golova i tablicu naj-strijelaca. Eustaquio ← (82. ) - Alan Varela ← (83. ) - Marko Grujić → (82. ) - N. González → (83. ) Vincent Janssen ← (77. ) - A. Valencia ← (90. ) - Chidera Ejuke → (77. ) - G. Ilenikhena → (77. ) - Gyrano Kerk → (90. ) A Mehdi Taremi - Pepê ← (83. ŠAHTAR | Večernji.hr Uživo. Video sadržaj. LIGA PRVAKA. Borussija sjajnom igrom slomila Newcastle (2 Porto i Šahtar, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Belgijski Antwerp ... Porto Šahtar uživo gledati 13 prosinca 2023 - RentME prije 17 sati — Porto Šahtar uživo gledati 13 prosinca 2023 Pogledajte prenos uživo UEFA Youth League i ne propustite prenos Porto U-19 - Shakhtar Donetsk ... Porto vs Shakhtar Donetsk » Predictions, Odds, Live Scores A draw is highly questionable (20.3%). Porto (N) has the upper hand, with a probability of 65.6% for a win. And FC Shakhtar Donetsk. only has a 14.1% chance to ... FC Porto - Shakhtar Donetsk - Rezultati uživo prije 20 sati — FC Porto vs Shakhtar Donetsk rezultat uživo - liga Champions League . Predstavljamo rezultat uživo, sastave prije utakmice, ... Watch Porto v Shakhtar Donetsk (AT) Live Stream | DAZN AT Watch Porto v Shakhtar Donetsk (AT) live & on-demand on DAZN AT, in HD and on any device. Sign up today.


About

Digging and figuring out the community challenges and eradic...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page